Inspirerende Ontmoetingen

Inspirerende Ontmoetingen

Elke laatste woensdag van de maand is het tussen de middag een drukte van belang tijdens de maandelijkse lunchbijeenkomsten ´Inspirerende ontmoetingen´.

Wij verwelkomen telkens meer vrouwen op de populaire lunchbijeenkomsten. Zij komen af op de aansprekende onderwerpen en gastsprekers, en op de smaakvolle lunch en de gezelligheid.

De afgelopen jaren zijn er heel wat inspirerende gastsprekers geweest die uiteenlopende verhalen vertelden over hun leven, werk en de inspiratie van waaruit ze handelen.

De maandelijkse lunchbijeenkomst is een ideale ontmoetingsplek voor vrouwen van alle leeftijden en uit diverse culturen.

Kortom, een lunchbijeenkomst moet je een keer meegemaakt hebben!

Datum: elke laatste woensdag van de maand van 12.00 tot 13.30 uur (uitgezonderd schoolvakanties).
Kosten: € 3, - inclusief lunch.

 

Inspirerende ontmoeting 26 september 2018

Britt van Uem (1971) is freelance journalist, filmproducent en manager van KanaalTwente. Daarnaast heeft zij haar eigen netwerk onder de naam BeBritt en geeft communicatie en pr advies.

Geboren en getogen in Warnsveld wist zij al op jonge leeftijd dat zij journalist wilde worden! Britt volgde de opleiding journalistiek en communicatie in Zwolle. Daarnaast bleef zij altijd voor de krant werken. Daar is ze dit jaar mee gestopt. Waarom vertelt ze tijdens de ontmoeting.

Het interviewen van uiteenlopende mensen vindt zij het allermooiste aan haar vak. Britt is van alle markten thuis en neemt jullie graag mee op een inspirerende reis: Van radio maken, voor de televisie werken tot redacteur van magazines. Britt blijft graag dichtbij de mensen en is nieuwsgierig naar het waarom en wat mensen beweegt. Kortom: een mooie inspirerende ontmoeting die jullie beslist niet willen missen!

 

fotografie: Marieke Dijkhof