Inspirerende Ontmoetingen

Inspirerende Ontmoetingen

Elke laatste woensdag van de maand in de huiskamer van SIVE en iedere tweede woendag van de maand op bibliotheek Twekkelerveld is het tussen de middag een lunchbijeenkomst met inspiratie ´Inspirerende ontmoetingen´.

Wij verwelkomen telkens meer vrouwen op de populaire lunchbijeenkomsten. Zij komen af op de aansprekende onderwerpen en gastsprekers, en op de smaakvolle lunch en de gezelligheid.

De afgelopen jaren zijn er heel wat inspirerende gastsprekers geweest die uiteenlopende verhalen vertelden over hun leven, werk en de inspiratie van waaruit ze handelen.

De maandelijkse lunchbijeenkomst is een ideale ontmoetingsplek voor vrouwen van alle leeftijden en uit diverse culturen.

Kortom, een lunchbijeenkomst moet je een keer meegemaakt hebben!

Datum: elke laatste woensdag van de maand van 12.00 tot 13.30 uur (uitgezonderd schoolvakanties).
Kosten: € 3, - inclusief lunch.

Zie in de agenda, rechts op uw scherm de informatie wie ons op deze woensdagen in de huiskamer van SIVE of in de bibliotheek Twekkelerveld komt inspireren.

En inschrijven voor iedere ontmoeting graag, via info@sive.nl onder vermelding van de datum van de ontmoeting waar u naar toe wilt. Dan heten wij u van harte welkom.