Agenda

Inspirerende ontmoeting 26 september

Inspirerende ontmoeting 26 september 2018

Britt van Uem (1971) is freelance journalist, filmproducent en manager van KanaalTwente. Daarnaast heeft zij haar eigen netwerk onder de naam BeBritt en geeft communicatie en pr advies.

Geboren en getogen in Warnsveld wist zij al op jonge leeftijd dat zij journalist wilde worden! Britt volgde de opleiding journalistiek en communicatie in Zwolle. Daarnaast bleef zij altijd voor de krant werken. Daar is ze dit jaar mee gestopt. Waarom vertelt ze tijdens de ontmoeting.

Het interviewen van uiteenlopende mensen vindt zij het allermooiste aan haar vak. Britt is van alle markten thuis en neemt jullie graag mee op een inspirerende reis: Van radio maken, voor de televisie werken tot redacteur van magazines. Britt blijft graag dichtbij de mensen en is nieuwsgierig naar het waarom en wat mensen beweegt. Kortom: een mooie inspirerende ontmoeting die jullie beslist niet willen missen!

 foto gemaakt door Marieke Dijkhof

  • 26 september 2018
  • 12:00 - 14:00
  • ,
 
Meer informatie Aanmelden

SAVE the Date Kracht on Tour

SAVE the DATE!
Op donderdagmiddag 15 november 2018 van 13.00 uur – 17.00 uur vindt wederom het ‘Kracht on Tour Twente’ FIFE Event plaats in Prismare in Enschede. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren! Zet datum en tijdstip alvast in je agenda!
Diverse gemeenten en samenwerkingspartners in Twente organiseren het ‘Kracht on Tour Twente’ FIFE Event om jou te inspireren je talenten, doelen en dromen te ontdekken én om stappen te blijven zetten. Denk daarbij aan (weer) een opleiding gaan doen, leuk vrijwilligerswerk vinden of misschien wel als ZZP’er of voor een werkgever aan de slag! Daarnaast is er de mogelijkheid om je op de informatiemarkt te oriënteren op jouw mogelijkheden. Diverse organisaties zijn aanwezig om in hun kraampje te laten zien wat zij voor jou kunnen betekenen. Denk aan het ROZ, Werkplein Twente, diverse uitzendbureaus en het ROC van Twente. Maar ook Wijkracht Hengelo, Impuls Oldenzaal, SIVE, Vrouwenplatform Carree Overijssel e.v.a. En natuurlijk denken wij bij stappen zetten ook aan je persoonlijke ontwikkeling! Op diverse thema’s als communicatie, presentatie, solliciteren, onderhandelen etc. kun je leuke en leerzame workshops volgen. Kom naar ons event, doe mee, wissel je ervaringen uit met andere vrouwen en vergroot je netwerk!
Het verrassende programma zal binnenkort op de website van M-Pact en in de diverse social media bekend worden gemaakt! Maar donderdagmiddag 15 november staat al vast!

  • 15 november 2018
  • 13:00 - 17:00
  • , Enschede
 
Meer informatie Aanmelden