Workshops Internationale Vrouwendag

Workshops Internationale Vrouwendag

De workshops tijdens Internationale vrouwendag 2020

Tijdens Internationale vrouwendag 2020 worden er vier workshops verzorgd. Meer informatie over deze workshops vind je hier. 

Vrijheid is ook iets heel nieuws proberen. Iets dat je normaal niet zou doen. Ben je nieuwsgierig en wil je graag in beweging komen. Dans dan mee. PSA-DER verzorgt een workshop waarin je een traditionele Turkse Volksdans leert. Ga er voor EN DANS!

Vrouwen vinden het soms moeilijk om vrijuit hun stem te laten horen, maar juist dat is voor ieder mens nodig om zijn levensenergie goed te laten stromen.  Jezelf inhouden kan ziekte in lijf en ziel tot gevolg hebben. Veel oude culturen hebben een zangtraditie, die niet alleen mooi, passievol en ontroerend is, maar ook helend. In deze workshop zingen we liederen uit de Roma traditie en uit de Jiddishe traditie. Het zijn eenvoudige liederen, dus iedere vrouw, die het behoefte voelt om voluit te zingen, mag meedoen!!!

  • Nu ik! - door Niki Veeger van WOMENInc

Wat zou jij doen als je de ultieme vrijheid zou hebben om te doen wat je wilt? Wat JIJ echt wilt. Als je niet hoeft te voldoen aan de verwachtingen van anderen en als niets, maar dan ook niets, je in de weg zou staan? En als je dan ook nog eens on-ein-dig veel lef zou hebben? Wat zou jij dan doen.... Deze workshop draait om jou! Je krijgt de ruimte om te ontdekken wat JIJ wilt en om je verhaal te doen. Je wordt gehoord zonder oordeel, ontvangt allemaal tips en nieuwe ideeën en gaat naar huis boordevol inspiratie en energie!

  • Spread your Wings - Barbara Sendker

Een inspirerende workshop waarbij je met kleur en beweging onze vrije vrouwelijke intenties neerzetten. Na een klein bezinningsmoment creeer je je jouw krachtige vleugelsop een groot formaat karton.