Verbinding

Wil je samen met andere vrouwen iets ondernemen? Onder Verbinding vallen onze activiteiten waarbij je andere vrouwen ontmoet. Vrouwen met diverse achtergronden en uiteenlopende taalniveaus. Ontdek hieronder welke verbinding jou nieuwsgierig maakt.

SIVE multiculturele leesclub
SIVE creatieve groep
SIVE wandelgroep

Verbinden en ontmoeten

Vrouwen met verschillende achtergronden ontmoet je bij SIVE. Wij organiseren veel activiteiten waarbij je makkelijk kunt aansluiten. Verbinden en ontmoeten noemen we dat.

Het maakt niet uit of je van wandelen houdt of van creatief bezig zijn. Bij SIVE kun je samen met andere vrouwen boeken lezen, in de Multiculturele Leesclub. Je kunt creatief aan de slag met naald en draad bij onze wekelijkse Creatieve Groep. Of ga samen wandelen op vrijdag met de Wandelgroep. Er is voor elk wat wils.

SIVE-verbinden-ontmoeten
SIVE multiculturele leesclub

multiculturele leesclub

Wat is er leuker dan een boek lezen? Samen een boek lezen!

Iedere maand komt een groep van zes tot acht vrouwen bij elkaar om een verhaal of boek te bespreken. De leesclub van SIVE is elke keer weer een verrassing. Iedereen heeft tenslotte haar eigen bril waarmee ze tegen verhalen en thema's aankijkt. Zo verbreed je samen de horizon.

De boeken van de leesclub worden gezamenlijk uitgekozen. Voor de bijeenkomst begint dien je het boek al gelezen te hebben, zodat je mee kunt praten over de inhoud. Vaak ontstaan er dan vanzelf gesprekken over persoonlijke ervaringen.

Coördinatoren van de Multiculturele Leesclub zijn Eefje Lambeck en Jose Hillenaar. Op dit moment lopen er twee verschillende leesclubs bij SIVE.

Wanneer?

De Multiculturele Leesclub bespreekt met hun eigen leden een datum en tijd.

Wat kost het?

€ 1,- per keer, inclusief koffie of thee

Meedoen?

Wil je meedoen met de Multiculturele Leesclub van SIVE? Superleuk! Vul het formulier onderaan deze pagina in en we nemen snel contact op met je.

creatieve groep

Ben je graag creatief met je handen bezig? En wil je graag andere vrouwen ontmoeten die dit ook leuk vinden? Dan is de Creatieve Groep van SIVE wat voor jou!

Elke donderdagmiddag verandert onze huiskamer in een heus atelier. Vol naaimachines, patroonpapier, en bollen wol. Onder begeleiding van een ervaren vrijwilligster maak je zelf kleding, tassen, sjaals, kleedjes, sokken, alles wat je maar wil.

Onder het genot van een kopje koffie of thee ontstaan de mooiste creaties. Plus: je steekt ook nog eens veel van elkaar op. Naaimachines en patroonpapier zijn aanwezig, net als stapels tijdschriften voor de nodige inspiratie.

Vooraf aanmelden is niet nodig, kom gewoon een keertje langs.

Wanneer?

De Creatieve Groep vindt elke donderdag plaats van 13.00 tot 15.00 uur
(behalve in de schoolvakanties).

Wat kost het?

€ 1,- per keer, inclusief koffie of thee.

Meedoen?

Kom gewoon een keer gezellig langs.

SIVE creatieve groep
SIVE wandelgroep

wandelgroep

Samen bewegen is leuker! Dit motto past perfect bij de Wandelgroep van SIVE.

Elke vrijdag verzamelt de Wandelgroep zicht bij de Bibliotheek Enschede. We bepalen ter plekke de route en hoe lang we gaan wandelen.

De Wandelgroep van SIVE is beweging én gezelligheid in één. Loop gewoon een keertje mee, dan ontdek je vanzelf of onze wekelijkse wandelgroep iets voor jou is.

Laat je het ons wel even weten wanneer je voor het eerst mee wilt lopen? Dan geven we dat door aan de rest van de Wandelgroep.

Wanneer?

Elke vrijdag verzamelen we tussen 12.00 en 12.30 bij SIVE (in de Centrale Bibliotheek Enschede). Daarna vertrekken we samen voor de wandeling.

Wat kost het?

Deze activiteit is gratis.

Meedoen?

Je bent van harte welkom om mee te lopen. Stuur wel even een mailtje naar info@sive.nl zodat de Wandelgroep weet dat je komt.

meedoen met een van onze groepen?

Wil je graag andere vrouwen ontmoeten en meedoen bij een van onze activiteiten? Vul het onderstaande formulier in en kies de groep waar je in geïnteresseerd bent.

We bevestigen je aanmelding per e-mail.

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.
karly-santiago-E7zsz8JA8FM-unsplash