Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Afgelast – Groeigesprek voor vrouwen

mei 17

Let op! Deze activiteit die gepland stond op 17 mei gaat niet door. Het volgende groeigesprek vindt plaats op 21 juni.

Groeigesprek voor vrouwen, met als thema ‘Leven in vrijheid’ Internationale vrouwendag 2023 cadeau van SIVE en M-Pact. In het verlengde van Internationale Vrouwendag bieden M-Pact en SIVE je een Groeigesprek aan met als thema ‘Leven in vrijheid’. 

Een Groeigesprek moet je echt ervaren, want antwoorden die je geeft op de vragen die je krijgt, geef je vooral aan jezelf. Wanneer je die antwoorden even laat ‘bezinken’ kom je vaak tot de mooiste inzichten! Ervaren en gecertificeerde Groeicoaches leiden het gesprek dat je met maximaal 5 vrouwen aan een tafel hebt.

Wat is een groeigesprek?
Een groeigesprek is een gesprek met een groep van maximaal zes deelnemers. Een van de deelnemers is de groeicoach zelf. Een groeigesprek heeft een vast plan. Er zijn zes vragen/stappen. Iedere deelnemer krijgt twee minuten om een vraag te beantwoorden. Na twee minuten gaat de beurt naar een ander. De groeicoach houdt de tijd ook bij met een timer. “En niet reageren of onderbreken!” “Het gaat om luisteren en gehoord worden. Een deelnemer geeft antwoord op de vraag. Of dat nou één zin is of een antwoord van twee minutenlang. Dat maakt niet uit. Daarna is de volgende aan de beurt. Als iedereen geweest is, wordt iedere stap afgesloten met een handeling. Bij stap twee bijvoorbeeld geven de deelnemers elkaar applaus. Bij stap 3 en 4 geven de deelnemers elkaar een compliment. Geen enkel antwoord is fout. Alles mag. Het gaat om jou als persoon en om wat jij wil. Zelfs als je niks wil zeggen, is dat goed”, aldus groeicoach Marjo Goris op de website van M-Pact (Bron:  https://www.m-pact.nl/blog/groeigesprekken-leveren-altijd-iets-op).

Opgeven is niet meer mogelijk. Deze activiteit is afgelast.

Het volgende groeigesprek vindt plaats op 21 juni. Meer informatie vindt je hier: https://www.sive.nl/agenda/2223/

Gegevens

Datum:
mei 17

Organisator

M-Pact
Telefoon:
053 - 432 33 04
E-mail:
info@m-pact.nl
Bekijk de site van Organisator