Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Informatieavond – en middag over financiële onafhankelijkheid van vrouwen.

september 17 @ 12:00 - 14:00

SIVE organiseert op dinsdag 17 september een informatiemiddag- en avond over financiële onafhankelijkheid van vrouwen. Het middag- en avondprogramma zijn hetzelfde. De bijeenkomsten worden georganiseerd in de pijpenla in de Centrale Bibliotheek Enschede aan de Pijpenstraat 15. De bijeenkomsten zijn van 12.00 – 14.00 uur en van 18.00 – 20.00 uur .Ze zijn gratis te bezoeken.

Opgave, vóór 10 september, verplicht, via sive@alifa.nl

Financiële Onafhankelijkheid
Financiële onafhankelijkheid, financieel zelfstandig zijn, wat is dat en waarom is dat belangrijk voor vrouwen? Hoe kan je financieel onafhankelijk worden? Als vrouwen niet economisch zelfstandig zijn, lopen ze financiële risico’s. Het is belangrijk dat vrouwen dat in de gaten hebben. Een scheiding kan bijvoorbeeld grote gevolgen hebben. Of als de partner werkloos raakt. Financieel zelfstandige vrouwen kunnen hun eigen keuzes maken.

Inhoud van de informatiebijeenkomst:
Yetta Ramdien (SIVE) vertelt wat financiële onafhankelijkheid is en waarom het belangrijk is. Astrid Beltman (M-Pact) vertelt over het project ‘Eigen Kracht’. Helma Rijkeboer (Leerwerkloket) vertelt over het project ‘Vrouwen aan Zet’. Rosario Correa (SIVE) vertelt over het project ‘Kijk Wat ik Kan’.
Alle drie de projecten begeleiden vrouwen naar financiële onafhankelijkheid. Er wordt gekeken naar wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen.

Gegevens

Datum:
september 17
Tijd:
12:00 - 14:00

Locatie

BiebLab
Pijpenstraat 15
Enschede, 7511 GM
+ Google Maps