Groeigesprekken

We groeien niet als dingen gemakkelijk zijn. We groeien als we uitdagingen aangaan!”

Door mee te doen aan een Groeigesprek kan je ontdekken wat je ècht leuk vindt om te doen, waar je blij van wordt en trots op bent! Dat is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt, het is heel fijn om daar af en toe eens bij stil te staan. Alleen in Enschede deden al meer dan 500 vrouwen mee aan een groeigesprek en de reacties waren overwegend positief: “tijdens het Groeigesprek luisterden de vrouwen aan tafel heel aandachtig naar me, maar luisterde ik vooral naar mezelf. Alles wat ik zei was goed en ik ging vol zelfvertrouwen naar huis”, aldus een van de deelneemsters.

Want wat vind jij nou ècht leuk? Wellicht doe je (al) van alles maar wil je wel eens wat anders? Wil je aan iets helemaal nieuws beginnen? Of misschien wil je verandering doorvoeren? Of zoek je een oplossing voor een uitdaging waar je voor staat? Ook dan kunnen Groeigesprekken je op weg helpen … Meedoen levert namelijk altijd iets op!

“Als je nooit iets doet wat je nog niet eerder gedaan hebt, zal je ook nooit groeien!”

De gespreksmethode wordt jou aangeboden door een groeicoach van M-Pact. Groeicoaches nemen zelf ook deel aan het gesprek en zullen altijd voor een open, prettige en veilige sfeer proberen te zorgen aan tafel. Doe mee en ervaar hoe fijn het kan zijn om met andere vrouwen om tafel te zitten die de tijd nemen om naar je te luisteren.  

Wanneer?

Woensdagochtend 4, 11 en 18 april 2018

van 09.30 - 11.30 uur

Waar?

SIVE (Stichting Intercultureel Vouwencentrum Enschede)

Pijpenstraat 15 (Centrale bibliotheek, eerste etage)


Wat kost het?

Niets. Zie het als een cadeautje.

Voor koffie/thee en wat lekkers zorgen we ook!

Aanmelden:

https://www.vuenschede.nl/m-pact-groei-vrouwen-serie-april-2018/

Datum: 04 april 2018
Aanvang: 09:30

info@sive.nl of 053-4347442