Inspirerende ontmoetingen 30 mei

 Woensdag 30 mei komt Ellen van de Lande geboren te Enschede en organisator van alle Sportief Wandeltrainingen als onze gast in het programma van de inspirerende ontmoetingen haar verhaal doen. 

Ellen vertelt; 
“In mijn zoektocht naar een fitter leven ben ik in 2005 gestart met de opleiding ‘gewichtsconsulent’. Gevolgd door de opleiding voor Allround-wandelsport-instructeur van het CIOS. Een mooie combinatie dat er toe geleid heeft dat ik wekelijks, in het buitengebied van Haaksbergen en Enschede, te vinden ben met mijn Sportief Wandelgroepen.
Door verschillende bijscholingen te volgen op gebied van voeding en beweging blijf ik mijn kennis en ervaring uitbreiden en delen. Sportief Wandeltrainingen voor een ieder die wil werken aan coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. 
Over mijn eigen zoektocht en wat ik nu doe, kom ik op 30 mei op de inspirerende ontmoetingen daar meer over vertellen.’’


Voorafgaand aan de inspirerende ontmoeting is er lunch, graag van te voren aanmelden of u op de inspirerende ontmoeting komt via de aanmeldknop hieronder.

kosten deelname lunch en ontmoeting : 3 euro p.p.

Datum: 30 mei 2018
Aanvang: 12:00

info@sive.nl of 053-4347442