Inspirerende ontmoetingen 27 juni

Het ondernemers verhaal - een waar avontuur - met smaak

Kim Fluitsma, nieuwe ondernemer in de Foodhal Enschede met onderneming 'Omma's Kitchen.


Laat u inspireren op 27 juni bij SIVE door Kim Fluitsma door haar verhaal en door te genieten tijdens de lunch van Omma's Kitchen hapjes.

Het ondernemers en levensverhaal - een waar avontuur - met smaak

Kim Fluitsma,nieuwe ondernemer in de Twentsche Foodhal in Enschede met onderneming 'Omma's Kitchen'.

Gedreven vol ondernemersmoed en enthousiasme is Kim Fluitsma een nieuw avontuur aangegaan in de Twentsche Foodhal. Ze vertelt over hoe ze met haar ideeën, tot een plan tot uitvoering is gekomen en met welke filosofie zij haarondernemerschap uitdraagt. 

Het ondernemerschap zit in Kim's bloed, naast 'Omma's Kitchen' heeft zij ook de bedrijven "BM Bootcamp" en "Fitalitijd". Hierin heeft ze een krachtige rol als coach op basis van de pijlers 'beweging, mindset en voeding'!

Ze heeft op 48 jarige leeftijd haar hart gevolgd en haar droom verwezenlijkt met het starten van een Koreaanse eetgelegenheid.

Kortom een goed  verhaal met nog eens heerlijke hapjes.


Laat u inspireren op 27 juni bij SIVE door Kim Fluitsma door haar verhaal en door te genieten tijdens de lunch van Omma's Kitchen hapjes.

 
 

Voor maar 3 euro voor deze inspirerende ontmoeting met lunch kunt u erbij zijn, wel van te voren even aanmelden via de aanmeldbutton hieronder.

Datum: 27 juni 2018
Aanvang: 12:00

info@sive.nl of 053-4347442