Inspirerende ontmoeting Twekkelerveld

Bibliotheek Twekkelerveld en Estinea organiseren in samenwerking met SIVE een inspirerende lunch in de huiskamer van de wijk op woensdag 23 mei! 
SIVE verwelkomt telkens meer vrouwen op de populaire lunchbijeenkomsten.  Zij komen af op de aansprekende onderwerpen en gastsprekers, en op de smaakvolle lunch en de gezelligheid van vrouwen die samen komen!  
De afgelopen jaren zijn er heel wat inspirerende gastsprekers geweest die uiteenlopende verhalen vertelden over hun leven, werk en de inspiratie van waaruit ze handelen. 
Deze inspirerende lunch in samenwerking met de Bibliotheek en Estinea is een ideale ontmoetingsplek voor vrouwen van alle leeftijden en uit diverse culturen. 
Spreker tijdens deze lunch: Nilgun Buyur zij neemt ons mee in haar inspirerende en aansprekende verhaal over haar leven. 
Kortom, een inspirerende lunchbijeenkomst moet je een keer meegemaakt hebben! Kosten 3,- incl. lunch.
Opgaves: twekkelerveld@bibliotheekenschede.nl of tel 053-4309039

 

De gastspreekster is Nilgun Buyur.

Geboren in Adana, Turkije. Ze is 58 jaar.

In 1967 kwam zij met haar familie in Haaksbergen terecht, waar zij nog steeds woont.

Ze groeide samen met haar drie zussen en broer op in een veilige omgeving.

De Nederlandse taal leerde ze spelenderwijs.

Na de basisschool ging zij naar de MAVO, naar het MEAO en werkte vervolgens 24 jaar bij een woningbouwvereniging .

Haar leven veranderde toen haar man ziek werd en binnen een half jaar  overleed. Ze bleef achter met twee zoons, 12 en 15 jaar.

Nilgun haar wereld stortte in, ze werd depressief en kwam in een diep dal terecht.  Er volgde een dagbehandeling bij Mediant. Ze kon niet meer werken en werd afgekeurd.

Ze werd benaderd voor vrijwilligerswerk en ging weer aan de slag. Ze haalde hier voldoening uit. Ze noemt het een win-win situatie.

Hoe het vervolgens met haar ging en waar zij de  kracht vandaan haalde om het leven weer op te pakken komt zij vertellen tijdens de inspirerende ontmoeting.  

 

 

 

Datum: 23 mei 2018
Aanvang: 12:00

info@sive.nl of 053-4347442