SAVE the Date Kracht on Tour

SAVE the DATE!
Op donderdagmiddag 15 november 2018 van 13.00 uur – 17.00 uur vindt wederom het ‘Kracht on Tour Twente’ FIFE Event plaats in Prismare in Enschede. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren! Zet datum en tijdstip alvast in je agenda!
Diverse gemeenten en samenwerkingspartners in Twente organiseren het ‘Kracht on Tour Twente’ FIFE Event om jou te inspireren je talenten, doelen en dromen te ontdekken én om stappen te blijven zetten. Denk daarbij aan (weer) een opleiding gaan doen, leuk vrijwilligerswerk vinden of misschien wel als ZZP’er of voor een werkgever aan de slag! Daarnaast is er de mogelijkheid om je op de informatiemarkt te oriënteren op jouw mogelijkheden. Diverse organisaties zijn aanwezig om in hun kraampje te laten zien wat zij voor jou kunnen betekenen. Denk aan het ROZ, Werkplein Twente, diverse uitzendbureaus en het ROC van Twente. Maar ook Wijkracht Hengelo, Impuls Oldenzaal, SIVE, Vrouwenplatform Carree Overijssel e.v.a. En natuurlijk denken wij bij stappen zetten ook aan je persoonlijke ontwikkeling! Op diverse thema’s als communicatie, presentatie, solliciteren, onderhandelen etc. kun je leuke en leerzame workshops volgen. Kom naar ons event, doe mee, wissel je ervaringen uit met andere vrouwen en vergroot je netwerk!
Het verrassende programma zal binnenkort op de website van M-Pact en in de diverse social media bekend worden gemaakt! Maar donderdagmiddag 15 november staat al vast!

Datum: 15 november 2018
Aanvang: 13:00

info@sive.nl of 053-4347442