Inspiratie & Belevenisavond

Woensdag 29 mei 2019 voor een Inspiratie & Belevenisavond - In 5 stappen meer rust en regie

Een inspirerende vrouw Dorien Scharenborg met haar eigen praktijk Doorzien in rust en regie coaching brengt onze deze avond zowel inspiratie als beleving. In 5 stappen meer rust en regie.

Deze inspiratieavond kost € 3,00 p.p en is inclusief klein hapje en drankje.

Dorien stelt zichzelf even voor:

Mijn naam is Dorien Scharenborg.
Zoals voor velen is voor mij het leven ook een zoektocht & een mooie uitdaging. Alleen zo voelt het niet altijd.

Door mijn levenservaringen heb ik mogen ontdekken dat mijn hart uitgaat naar het begeleiden van mensen met vraagstukken in relatie tot zichzelf of werkgerelateerd, met relatieproblemen, werkstress of een burnout.

Omdat openhartig- en kwetsbaarheid in mijn ogen heel krachtig is, deel ik graag mijn persoonlijke verhaal met jou.

Als 7-jarig meisje werd ik belast met een echtscheiding van mijn ouders. Ik leerde al snel mezelf aan te passen door heel erg goed mijn best te doen en mijn eigen emoties en pijn weg te stoppen. In de hoop de aandacht en de liefde te krijgen waarnaar ik verlangde.

Dit heb ik weten vol te houden tot mijn 37e jaar en ben toen, vlak na de geboorte van mijn derde zoon, volledig onderuit gegaan. Emotioneel, mentaal en fysiek totaal uit balans. Ik geraakte in een burnout.

Dat had niemand verwacht en ik zelf al helemaal niet.

Mijn eigen authenticiteit volledig kwijt geraakt zijn en de zin van het leven totaal niet meer zin. Na een zoektocht van twee jaar ging ik langzaam weer in mezelf geloven.

Ik ontdekte dat het herstel van een burnout of overspannen zijn, echt geen 2 jaar hoeft te duren.

Mijn missie werd geboren. Mijn kennis, wijsheid en ervaring met anderen delen, hen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en mensen inspireren.

Vitaal, gelukkig, positief en een succesvol leven! Dat gun ik iedereen.

Ik heb mijn eigen Coachingprogramma – Rust en Regie in je werk – ontwikkeld. Een succesvol programma dat zeer geschikt is voor werknemers met burnout gerelateerde klachten of al in een burnout geraakt zijn. Na enkele maanden ben je klaar voor re-integratie en volledig herstel.

Als gecertificeerd Touch of Matrix-therapeut en Gezins- en kindercoach ben ik bevlogen door mijn passie om mensen te willen helpen naar een gelukkiger leven.

Inmiddels heb ik veel mensen en organisaties mogen voorthelpen. We zijn nooit uitgeleerd en iedere dag is een nieuwe kans. Persoonlijke groei inspireert me al vanaf jonge leeftijd.

Geluk ervaren is het resultaat van jezelf blijven ontwikkelen. Leren doorzien wie je echt bent.

We leven nu in een tijd waarin het draait om het vinden van je innerlijke rust en het creëren van je eigen geluk. Kies voor geluk. Omdat jij het waard bent.

Ik ontmoet je graag!

Warme groet,

Dorien Scharenborg

Datum: 28 mei 2019
Aanvang: 19:30

info@sive.nl of 053-4347442