Inspirerende lunchontmoeting met Audry Hoemakers

Audry Hoemakers ontving op 08 maart 2019 de titel voor de meest inspirerende vrouw van Twente. Zij kreeg op Internationale Vrouwendag de allereerste Brigit Sijmons Award. De prijs is een initiatief van SIVE, Stichting Interculturele Vrouwen Enschede. Audry werd volgens de jury uitgekozen omdat zij vele mensen weet te verbinden in Enschede. Wethouder Arjan Kampman reikte de prijs uit in het Balengebouw. 

Uit het jury-rapport: “Audry is een verbinder, alle lagen van de bevolking weet zij aan elkaar te verbinden door verschillende evenementen die zij organiseert voor Enschede. Ze houdt zich onder andere bezig met de Culturele Zondag en de Stadsherberg. Ze zoekt voor iedere creatieveling een podium en motiveert mensen enorm hiermee. Ze is betrokken bij verschillende vrouwenverenigingen en ook hier is ze een heuse koppelaar. Audry staat met beide benen op de grond en weet wat er speelt omdat naar haar mede-mens luisert en omdat ze naast cultuur aanbieden ook zeker een cultuur consument is. Ze is openminded en ‘nee’ bestaat niet in haar vocabulaire. Ook belangrijk; Audry werkt hard, maar is zelf ook een levensgenieter pur sang.” 
Op woensdag 30 oktober zal Audry ons inspiratie geven tijdens de inspirerende lunchontmoeting bij SIVE vanaf 12:00 uur.

Wilt u ook geïnspireerd worden door Audry of gewoon deze bijzonder lunchontmoeting bijwonen? Meld u dan aan via info@sive.nl 

 

Datum: 30 oktober 2019
Aanvang: 12:00

info@sive.nl of 053-4347442