Inspirerende ontmoeting met Janina Stopperka

 

Tijdens elke Inspirerende ontmoeting deelt een vrouw haar persoonlijke verhaal. Een verhaal over eigen keuzes maken, vallen en weer opstaan, ontdekken wat je echt wilt of hoe je helemaal opnieuw begint in een ander land. Laat je ook nu weer inspireren.


Vrijheid van emoties

Op 27 mei om 13 uur ontmoeten we Janina Stopperka. Zij is geboren in het voormalige Oost-Duitsland. Haar liefde voor het zingen ontstond en groeide door haar oma. Zij was muziekdocent en zong er altijd schaamteloos op los. Later ontdekte ze dat zingen veel meer is dan het gebruik van je stem.

De val van de muur, de wereld intrekken, wonen bij hippies, komen wonen in het "enge" westen (Nederland). Het waren allemaal belangrijke momenten in haar leven met veel emoties en gevoelens. Pas veel later ontdekte hoeveel ze die gevoelens onderdrukt had. Daar begon haar reis om haar gevoelens te ontdekken en die ruimte te geven. Daarbij bleek zang heel belangrijk. Op 27 mei deelt ze haar verhaal over het ontdekken en het vrij geven van haar emoties. 

Janina geeft zangles, begeleidt verschillende koren en heeft haar eigen zangwerkplaats in Enschede.

-----
Wil je bij deze online Inspirerende ontmoeting aanwezig zijn? Stuur een mail naar info@sive.nl of klik op de paarse knop. Na aanmelding ontvang je de link en informatie over hoe je deel kan nemen.

SIVE organiseert maandelijks een Inspirerende ontmoeting met een inspirerende vrouw. Normaal vinden deze ontmoetingen plaats in de huiskamer van SIVE. Vanwege de Corona maatregelen houden we de Inspirerende ontmoetingen nu online.

Datum: 27 mei 2020
Aanvang: 13:00

info@sive.nl of 053-4347442