Inspirerende Ontmoeting met Lous Scheers

Ontmoet Lous op 30 juni tijdens de Inspirerende Ontmoeting

 

Zelf schreef zij: 

Op 30 juni vertel ik jullie graag jullie over mijn avontuur 'de gastric bypass' en mijn overgewicht als rode draad door mijn leven. Van het vele afvallen en het vele aankomen, de frustraties en de onzekerheden. De weg die ik heb bewandeld naar de operatie de 'gastric bypass', een maagverkleining en darmomleiding om gewicht te verliezen.

Ik wil mensen graag vertellen dat het voor mij een moeilijke maar vooral zeer positieve ervaring is geweest, en nog steeds is. Een levensveranderende keuze, die zowel fysiek als psychisch heel heftig is. Maar voor mij vooral ook mooi! Want eindelijk kwam er iets op mijn pad waar ik wél het resultaat mee kon bereiken dat ik zo hoopte te bereiken.

Dat resultaat is voor mij dat ik tegenwoordig 70 kilo minder mee hoef te slepen! Ook wil ik graag een klankbord zijn voor mensen die vragen hebben, er over nadenken, informatie willen etcetera. Dat heb ik ook nodig gehad en heel erg gewaardeerd toen ik zoekende was. Het is een onzekere maar mooie reis, die je volgens mij niet alleen moet maken.

Dus vraag maar raak 30 juni! Graag tot dan! 

--- 

De kosten voor deelname zijn €3,-. We serveren deze middag geen lunch. Je mag je eigen lunch meenemen. 

Meldt je aan via info@sive.nl

 

 

Datum: 30 juni 2021
Aanvang: 12:30

info@sive.nl of 053-4347442