Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziek Middag

juni 7 @ 13:00 - 16:00

€1

Waar je ook vandaan komt, wie je ook bent, muziek speelt een rol in iedereens leven. Van welke muziek houdt jij? Laten we het samen delen op de Muziek Middag van SIVE!

De Muziek Middag is het initiatief van één van onze stagiaires, Amy. In de huiskamer van SIVE staat een grote bruine piano. Dat was één van de eerste dingen die haar opviel bij de start van haar stage. Maar sindsdien heeft ze weinig noten gehoord. Daar moest verandering inkomen! Deze Muziek Middag is daar het eerste resultaat van.

Hoe goed is jouw kennis van de geschiedenis van popmuziek? Test het tijdens de muziek quiz! Wat is jouw favoriete muziek? En welke nieuwe muziek ga jij leren kennen via de andere deelnemers? Kom naar de activiteit en ontdek het bij SIVE. 

Programma:

  • 13.00 Inloop
  • Muziek bingo: Heb jij als eerste een volle rij? Dan win je een prijs! Maar let op, deze bingokaart heeft geen vakjes met getallen, maar vakjes met bekende popmuziek.
  • Muziek quiz: Wat weet jij over muziekinstrumenten en bekende artiesten? Test het met de muziekquiz! We hebben onderwerpen geselecteerd op basis van de interesses van SIVE deelnemers.
  • Zang: Ontdek samen met ons het plezier van je stem laten horen. Als afsluiter gaan we samen zingen. En nee, je hoeft geen operazangeres te zijn om mee te mogen doen.

We verwelkomen je graag bij onze Muziek Middag! Kom erbij en laat ons ook weten hoe jij denkt dat SIVE in de toekomst de leukste muzikale activiteiten kan neerzetten. Zo zorgen we samen dat die piano niet meer onder het stof komt te zitten. Geef je op via coordinator@sive.nl

Klinkt dit leuk, maar kan je er deze keer niet bij zijn? Kijk in onze agenda voor meer activiteiten. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.

Gegevens

Datum:
juni 7
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
€1
Evenement Categorie:

Organisator

SIVE
Telefoon
053-4347442
E-mail
info@sive.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

BiebLab
Pijpenstraat 15
Enschede, 7511 GM
+ Google Maps