Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Praatgroep Nederlandse taal

juni 15 @ 10:00 - 11:30

€1

Nederlands leren doe je op taalles. Nederlands praten doe je samen. Een taal leer je pas echt goed door veel te oefenen. Als je een taal nog aan het leren bent, is dat soms spannend om in het dagelijks leven te oefenen. Bij de Praatgroep oefenen vrouwen samen met de Nederlandse taal. Hierdoor word je zekerder en lukt het je beter om te vertellen wat je wilt.

Hoe werkt de praatgroep?

Graphic over de praatgroep met basale informatie en contact informatie

De Praatgroep komt twee keer per week samen. Er zijn tussen de zeven en tien vrouwen van verschillende nationaliteiten. We drinken samen koffie en thee. We praten over onderwerpen die we belangrijk vinden. Soms wordt er een stukje uit een boek of krant gelezen. Dan zoeken we samen naar de betekenis van woorden die niet iedereen kent. Een andere keer oefenen we woorden met spel. Door op deze manieren het Nederlands te oefenen, kan jij in het dagelijks leven de taal steeds beter spreken.

De Praatgroep is een oefengroep. Het is geen vervanging voor taalles. Om mee te kunnen komen in de groep is het nodig dat je al eerder Nederlandse taalles hebt gevolgd. De meeste deelnemers kunnen al redelijk Nederlands spreken, maar hebben nog meer oefening nodig. Als je graag taalles wilt volgen kan je het aanbod van SIVE hier bekijken. Kan je op dit moment niet terecht bij het aanbod van SIVE? Kijk dan ook eens naar het aanbod van onze partners in Enschede onder het Huis voor Taal en Meedoen.

Wil je meedoen?

Wil je graag meedoen? Meld je dan aan via info@sive.nl. Kosten voor deelname zijn 1 euro per keer. Dit is inclusief koffie of thee en lesmateriaal.

Ben je enthousiast maar komt deze datum je niet uit? Kijk dan in onze agenda voor de overige bijeenkomsten van de Praatgroep.

Gegevens

Datum:
juni 15
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
€1
Evenement Categorie:

Locatie

DoeLab
Pijpenstraat 15
Enschede, Overijssel 7511 GM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
053-4347442
Bekijk de site van Locatie