Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Prijsuitreiking verhalenwedstrijd ‘Vrede Omarmen’

16 september 2023 @ 14:30 - 16:30

Gratis

Vrouwen voor Vrede en Enschede voor Vrede organiseren een verhalenwedstrijd met als thema ‘Vrede Omarmen’.  Vaak zeggen we dat we graag vrede overal op onze aarde willen. Maar hoe doen we dat? Is overal vrede mogelijk? Bestaat het al? Tussen 15 juni en 27 augustus konden verhalen ingestuurd worden die daar op in gaan. 

Een deskundige jury heeft zich over de inzendingen gebogen. Op 16 september zal tijdens een activiteit van de Vredesweek de winnaar bekend worden gemaakt. De activiteit vindt tussen 14.30 en 16.30 plaats in de Pijpenla van de Bibliotheek Enschede. De winnaar krijgt een prijs, en de acht mooiste verhalen worden voorgelezen en opgenomen in een speciale bundel. 

Via deze wedstrijd willen Vrouwen voor Vrede en Enschede voor Vrede schrijfervaringen binnen Enschede met elkaar te delen en mensen aanmoedigen om naar elkaars verhaal te luisteren. De verhalenwedstrijd is onderdeel van de Vredesweek van 16 t/m 24 september 2023. De verhalenwedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door de Bibliotheek Enschede en het Huis voor Taal en Meedoen.

Gegevens

Datum:
16 september 2023
Tijd:
14:30 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisatoren

Vrouwen voor Vrede
Enschede voor Vrede

Locatie

Pijpenla
Pijpenstraat 15
Enschede, 7511 GM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie