Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kick-off: Wandelgroep Enschede

mei 12 @ 12:00

Gratis

Na de winterperiode is het weer tijd om in beweging te komen. Heb je behoefte aan een leuke wandelgroep die zich richt op het verkennen van Enschede doormiddel van bewegen? Dan kun je bij ons terecht.  Want het is weer zo ver!

Kick-off wandelgroep Enschede

Een afbeelding van een groep vrolijke vrouwen die met elkaar een wandeling maken.

De wandelgroep start op vrijdag 12 mei in de middag met een kick off. Tussen 12:00 en 12:30 is de inloop. We ontvangen jullie met een lekker kopje koffie of thee. De wandelroute die we gaan lopen is de Harry Bannink & Willem Wilmink wandeling door het centrum van Enschede. Tijdens de wandeling loop je langs plekken die vertellen over het leven van de bekende schrijver Willem Wilmink en bekende componist Harry Bannink.

 

Aanmelden wandelgroep Enschede

Lijkt het je leuk om mee te wandelen? Meld je dan snel aan via info@sive.nl. Voor vragen kan je ons bellen van woensdag t/m vrijdag op 053-4347442.  

Na de kick-off wandelen we elke vrijdag met één van SIVE’s vrijwilligsters als gids. We verzamelen hiervoor wekelijks tussen 12:00 en 12:30 bij SIVE (in de Centrale Bibliotheek van Enschede). Het doel van de wandeling is om lekker bezig te zijn, het gaat niet om presteren.  We zien jou graag verschijnen! 

Lijkt het je leuk om andere vrouwen te leren kennen maar past deze wandelgroep niet goed in jouw agenda? Kijk hier welke activiteiten SIVE nog meer aanbiedt om nieuwe vrouwen te leren kennen. 

Gegevens

Datum:
mei 12
Tijd:
12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisator

SIVE
Telefoon:
053-4347442
E-mail:
info@sive.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bibliotheek Enschede