Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandelgroep Enschede

juni 9 @ 12:00 - 14:00

Gratis

Een afbeelding van een groep vrolijke vrouwen die met elkaar een wandeling maken.Vrijdag 12 mei is de wandelgroep van SIVE weer van start gegaan met een kickoff.  Vanaf nu wandelen we elke vrijdag met de wandelgroep Enschede door. Het doel van de wandeling is om lekker bezig te zijn, het gaat niet om presteren.  

Hoe werkt de Wandelgroep Enschede?

We verzamelen iedere vrijdag tussen 12:00 en 12:30 in de huiskamer van SIVE op de eerste verdieping van de centrale Bibliotheek Enschede. We ontvangen jullie met een lekker kopje koffie of thee. Daarna gaan we wandelen. Een vrijwilliger van SIVE neemt de leiding. We kiezen op het moment zelf welke route we gaan lopen en hoe lang. Soms kiezen we voor speciale wandelingen. Zo wandelden we op 12 mei de ‘Harry Bannink & Willem Wilmink Wandeling’. Ontdek met onze wandelgroep Enschede!

Aanmelden wandelgroep

Lijkt het je leuk om mee te wandelen? Meld je dan snel aan via info@sive.nl. Voor vragen kan je ons altijd bellen van woensdag t/m vrijdag op 053-4347442.  

Lijkt het je leuk om door middel van een activiteit andere vrouwen te ontmoeten, maar komt de wandelgroep je niet goed uit? Kijk dan hier welke andere mogelijkheden we nog aanbieden.

Gegevens

Datum:
juni 9
Tijd:
12:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

SIVE
Telefoon
053-4347442
E-mail
info@sive.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Huiskamer Sive
Pijpenstraat 15
Enschede, Overijsel 7511 GM Nederland
+ Google Maps