Nieuws

Brigit Sijmons SIVE Award nomineren doe je zo!

2020-01-17 Brigit Sijmons SIVE Award nomineren doe je zo!

We zijn op zoek naar de meest inspirerende vrouw van 2020 om aan haar de Brigit Sijmons SIVE Award 2020 uit te kunnen reiken! Nomineren is vanaf vandaag tot en met 1 februari 2020 mogelijk.

Brigit Sijmons was voorzitter bij SIVE en overleed op 10 november 2017. Haar kracht: Het verbinden van mensen. Vol enthousiasme en positiviteit heeft ze vele vrouwen kunnen inspireren en haar kracht is vandaag de dag nog steeds voelbaar. Het initiatief voor deze prijs komt bij het bestuur, de vrijwilligers en de huidige coördinator, vandaan om zowel Brigit als de inspirerende vrouwen uit Twente te kunnen eren. Op 8 maart wordt, tijdens het ‘Internationale Vrouwendag Evenement’ ,de award uitgereikt aan de winnares.

Iedereen mag vrouwen nomineren. Om de Brigit Sijmons SIVE 2020 Award te kunnen winnen dient zij te voldoen aan de onderstaande criteria:
- is een inspiratiebron in Twente,
- zet zich in voor de samenleving door anderen te helpen,
- dopt haar eigen boontjes,
- is een voorbeeld voor andere vrouwen,
- vindt het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt en draagt dit ideaal ook uit.

Dus, ken jij DE vrouw waar SIVE naar op zoek is? Meld haar dan zo snel mogelijk aan.
Dit kun je doen door een korte motivatie te schrijven waaruit blijkt dat zij voldoet aan de gestelde criteria en een rechtenvrije foto te mailen naar coordinator@sive.nl .
Aanmelden kan tot en met 1 februari 2020. Daarna worden de nominaties bekend gemaakt.
 

Lees verder »

Uitleg over AOW

2019-03-29 Uitleg over AOW

Hallo dames/ dear ladies, a special group of volunteers within SIVE has worked on an informative meeting (bilingual), especially for foreign women, about their future situation in the Netherlands regarding the special law "AOW". This is kind of a welfare for the elderly. Because there are specific rules to that,this group has gathered all the information. It will be dealt gladly with you all! Please register at SIVE office to freely join this meeting! 

Lees verder »

Sociaal Bewegen!

2019-03-20

Wil je met ons mee bewegen en naast het oranjefonds voor sociale initiatieven ook SIVE steunen ? Meld je aan via info@sive.nl 
Van 11 tm 15 juni gaan we sociaal bewegen !

Lees verder »

STEM OP SIVE

2019-03-20
 
 
 
 
SIVE doet mee aan clubkas campagne Rabobank
Stem op ons ! 
----------------------------------------------

Het stemmen kan beginnen!
De inschrijvingsperiode voor de Rabobank Clubkas Campagne is inmiddels voorbij en we zijn trots dat maar liefst 205 clubs zijn aangemeld!

Vanaf 19 maart is het zover, het stemmen kan beginnen! Als klant van onze bank (vanaf 12 jaar en ouder) mag je meebeslissen welke verenigingen en stichtingen een bijdrage ontvangen. Jouw stem is dus geld waard!

Hoe werkt het? 
Je krijgt van ons twee stemmen die je kunt uitbrengen op jouw favoriete club. Dit kan van 19 maart tot en met 7 april. Je kunt jouw stemmen ook verdelen over twee verschillende clubs.

In de brief die je van ons hebt gekregen vind je een gebruikersnaam en een wachtwoord om in te loggen. Heb je geen brief ontvangen? Laat het ons dan weten! Rabobank Enschede.

Stemmen doe je hier: 
https://www.lokalebank.nl/rabobank-enschede-haaksbergen/rabobank-clubkas-campagne
 
 
 
 
 
 
 
 
Lees verder »