Nieuws

Maak kennis met een van onze deelneemsters: Tanja

2021-10-06 Maak kennis met een van onze deelneemsters: Tanja

Ik ben 41 jaar en ik kom uit Macedonië, nu Noord-Macedonië. Ik heb twee kinderen. We zijn naar Nederland gekomen vanwege het werk van mijn man. Hij heeft hier goede kansen en we besloten daarom naar Nederland te komen. In Macedonië heb ik 20 jaar in een ziekenhuis gewerkt. Ik was laboratorium-assistent. Omdat ik nu nog niet zo goed Nederlands spreek, kan ik hier niet in het ziekenhuis werken. Maar dat hoop ik uiteindelijk wel te doen. Ik werk nu bij Hotel Savenije. Ik moet daar Nederlands spreken, dus nu denk ik elke keer ‘Ga ik Engels of Nederlands spreken?’

Lees verder »

Groet de Zomer (programma)

2021-06-17 Groet de Zomer (programma)

Andere vrouwen ontmoeten, nieuwe dingen uitproberen en vooral samen plezier maken. Daar draait Groet de Zomer van Sive om. We hebben leuke agenda met hele verschillende soorten activiteiten. Je kunt aan 1 activiteit meedoen of aan allemaal. Aan jou de keus!

Doe je mee?

Doe gezellig mee en groet samen met ons de zomer. Meld je nu aan via info@sive.nl. Geef in je mail aan aan welk(e) activiteit(en) je mee wil doen. Je ontvangt per activiteit een mail met alle informatie.  Veel van de activiteiten zijn gratis, voor andere vragen we een kleine bijdrage. 

Alle activiteiten vind je binnenkort in onze agenda. 

Lees verder »

Start wandelgroep

2021-06-02 Start wandelgroep

 

 

 

Samen op pad
Na de wandeluitdaging en de stadswandeling is de tijd daar om te starten met een wandelgroep. Elke vrijdagochtend kan je wandelen vanaf SIVE. Je wandelt samen met een groep vrouwen. Samen bepaal je de route en de afstand. Je start om 10 uur vanaf SIVE. Na de tijd is er koffie en thee in de huiskamer.

De wandelgroep is een makkelijke manier om nieuwe vrouwen te leren kennen en lekker in beweging te zijn. Doe jij mee? Aanmelden kan via de mail: info@sive.nl of de aanmeldknop hieronder

De kosten zijn €1,- voor de koffie en thee. 

Lees verder »