Help mee Internationale vrouwendag een succes te maken!

2020-03-04

Dag lieve vrouw,

 

Aanstaande zondag, 8 maart, is het Internationale vrouwendag. En die dag willen we vieren! Daarom heb ik de laatste tijd met een mooie groep vrijwilligers van SIVE hard gewerkt aan een evenement waar we zo veel mogelijk vrouwen in Enschede mee willen bereiken. Help je me mee?

 

Het thema dit jaar is vrijheid. Op Internationale vrouwendag willen we zo veel mogelijk vrouwen inspireren om hun eigen vrijheid te pakken. Ieder op haar eigen manier, vanuit haar eigen wensen en mogelijkheden. Met het programma dat er ligt geloof ik dat het kan. Nu wil ik héél graag zo veel mogelijk vrouwen bereiken. Want het zou echt eeuwig zonde zijn wanneer de zaal half vol zit. Ik gun jou dat je erbij bent. En ik wil je iets vragen: wil je mij helpen om de zaal helemaal vol te krijgen?

 

Doe je mee? Dan laat je je inspireren met verhalen over vrijheid door Zoë (met een korte kracht rede die je raakt) en Gemma (Directeur van Museum Buurtspoorweg die start bij de vraag: Wat is vrijheid eigenlijk?). En je werkt aan je eigen vrijheid in de één van de vier workshops met de volgende thema’s: En dans!, Zing je Vrij, Spread Your Wings, NU jij! (wat zou je doen als je helemaal vrij zou zijn? Tussendoor ontmoet je andere vrouwen en krijg je informatie over vrijheid van organisaties als WOMENinc, Vrouwen voor Vrede, de Soroptimisten, Free a Girl en natuurlijk SIVE. We sluiten de middag af met de uitreiking van de Brigit Sijmons Award voor de meest inspirerende Twentse vrouw 2020. En natuurlijk maken we kennis met alle zeven genomineerden. Wil je meer weten over het programma. Die informatie vind je hier

 

Het evenement is zondagmiddag al, bij Prismare in Enschede. Het begint om 12.45 en duurt tot 17.30 uur.  Daarom hoop ik dat je deze oproep wilt delen in je eigen netwerk, en kaarten koopt via deze link. Aan de deur kun je ook nog kaarten kopen. Die kaarten kosten maar een tientje, en daarvoor krijg je dit mooie programma en koffie/thee plus twee andere consumpties.

 

Kom je ook? Dat zou ik supertof vinden! Neem dan vooral ook een goede vriendin mee, of stuur haar dit bericht door - zodat we met zoveel mogelijk vrouwen de vrijheid kunnen vieren!

 

Liefs, Judith