Inspirerende Ontmoeting met Margarita Jeliazkova

2020-04-15 Inspirerende Ontmoeting met Margarita Jeliazkova
Ontmoet Margarita Jeliazkova en laat je inspireren door haar persoonlijke verhaal over vrijheid.
 
Margarita Jeliazkova is geboren en getogen in het communistische Bulgarije. Een land waar je destijds voor alles toestemming moest vragen. Om te verhuizen, te studeren, een gezin te stichten. Na in verschillende landen gewoond te hebben komt ze in 1993 naar Nederland en sinds 1998 woont ze in Enschede. Ze ontdekt dat het feit dat oma een vluchteling was een grote invloed heeft gehad op haar leven. Het bepaalt hoe ze leeft en naar het leven en naar vrijheid kijkt.
 
 
Op 22 april vertelt Margarita haar persoonlijke verhaal over haar leven vanuit het perspectief van vrijheid. Margarita heeft haar eigen bedrijf Your Voice Enhanced waar ze professionals helpt hun eigen stem te vinden en kracht bij te zetten en is raadslid in Enschede voor D66.
-----
SIVE organiseert maandelijks een Inspirerende ontmoeting met een inspirerende vrouw. Normaal vinden deze ontmoetingen plaats in de huiskamer van SIVE. Vanwege de Corona maatregelen houden we de Inspirerende ontmoetingen nu online.
Wanneer je deel wilt nemen, stuur dan een mail naar info@sive.nl. Dan krijgt je de link en informatie over hoe je deel kan nemen. 
Minder weergeven