Sive "in de wijk"

2018-05-02 Sive "in de wijk"

Sive laat je inspireren
Sive organiseert al jaren inspirerende ontmoetingen.

De drijfveren van de vrouwen achter SIVE zijn op zich zelf al inspirerend. De ontmoetingen op de laatste woensdag van de maand in de huiskamer van SIVE aan de pijpenstraat worden dan ook goed bezocht en bezoekende vrouwen gaan geïnspireerd naar huis en hebben daarnaast ook nog eens genoten van de lunch die wordt verzorgd.
Achter deze inspirerende ontmoetingen zijn vrijwilligers die zich inzetten om deze ontmoetingen te realiseren, te begeleiden en te organiseren.
Vandaag even speciale aandacht voor een bijzondere vrouw. Ineke Bastemeijer ze zet zich al jaren belangeloos in om onder andere de inspirerende sessies mogelijk te maken. Dank daarvoor Ineke, mede dankzij jouw inzet breng je vrouwen verder, laat je ze iets nieuws ontdekken en leren we van elkaar. Namens SIVE ontzettend bedankt.


Ineke heeft voor SIVE ook de verbinding gelegd met bibliotheek Twekkelerveld, waardoor we vanaf 23 mei aanstaande als SIVE ook gaan starten met inspirerende ontmoetingen ‘in de Wijk”. De verbinding maken met meer vrouwen en inspiratie bieden op meer plekken. Dit zal een mooie start geven voor nog zoveel meer.


Daarom willen we ook graag het team versterken voor de Inspirerende ontmoetingen.
Afgelopen ontmoeting met Diane Boeriggter heeft Sharita Diloe al een mooie inspirerende ontmoeting gerealiseerd. Sharita en Ineke zouden graag nog iemand die het leuk lijkt om inspirerende ontmoetingen mogelijk te maken erbij verwelkomen. Op de vacaturelijst op de website, lees je daar meer over.


Verder wil ik de dames die de boodschappen doen en voor de lunch zorgen elke inspirerende ontmoeting niet vergeten. Naast dat het altijd goed geregeld is, is het ook nog eens prachtig uitgestald en smaakt het heerlijk.
Wat fijn dat jullie dit doen, hopen we nog vaak van te mogen genieten.

 

Bibliotheek Twekkelerveld en Estinea organiseren in samenwerking met SIVE een inspirerende lunch in de huiskamer van de wijk op woensdag 23 mei! 
SIVE verwelkomt telkens meer vrouwen op de populaire lunchbijeenkomsten.  Zij komen af op de aansprekende onderwerpen en gastsprekers, en op de smaakvolle lunch en de gezelligheid van vrouwen die samen komen!  
De afgelopen jaren zijn er heel wat inspirerende gastsprekers geweest die uiteenlopende verhalen vertelden over hun leven, werk en de inspiratie van waaruit ze handelen. 
Deze inspirerende lunch in samenwerking met de Bibliotheek en Estinea is een ideale ontmoetingsplek voor vrouwen van alle leeftijden en uit diverse culturen. 
Spreker tijdens deze lunch: Nilgun Buyur zij neemt ons mee in haar inspirerende en aansprekende verhaal over haar leven. 
Kortom, een inspirerende lunchbijeenkomst moet je een keer meegemaakt hebben! Kosten 3,- incl. lunch.
Opgaves: twekkelerveld@bibliotheekenschede.nl of tel 053-4309039