FIFE EVENT

2018-10-17 FIFE EVENT

Dan nog even dit …

 

Heb je je al aangemeld voor het FIFE Event van Kracht on tour Twente?

 

Op donderdagmiddag 15 november 2018 van 13.00 uur – 17.00 uur vindt wederom het ‘Kracht on Tour Twente’ FIFE Event plaats in Prismare in Enschede. Hèt inspiratie event voor werkzoekende vrouwen in Twente! Prismare is goed bereikbaar met openbaar vervoer en kom je met de auto dan parkeer je gratis op de parkeerplaats aan de Roomweg.

 

Direct aanmelden? https://www.vuenschede.nl/kracht-on-tour-twente/

Eerst het programma bekijken? https://www.vuenschede.nl/resources/uploads/2018/09/Programma-KRACHT-on-Tour-Twente-FIFE-Event-2018.pdf

Diverse gemeenten en samenwerkingspartners in Twente organiseren het ‘Kracht on Tour Twente’ FIFE Event om jou te inspireren je talenten, doelen en dromen te ontdekken én om stappen te blijven zetten. Denk daarbij aan (weer) een opleiding gaan doen, leuk vrijwilligerswerk vinden of misschien wel als ZZP’er of voor een werkgever aan de slag! Daarnaast is er de mogelijkheid om je op de informatiemarkt te oriënteren op jouw mogelijkheden. Diverse organisaties zijn aanwezig om in hun kraampje te laten zien wat zij voor jou kunnen betekenen. Denk aan het ROZ, Werkplein Twente, diverse uitzendbureaus en het ROC van Twente. Maar ook Wijkracht Hengelo, Impuls Oldenzaal, SIVE, Vrouwenplatform Carree Overijssel e.v.a. En natuurlijk denken wij bij stappen zetten ook aan je persoonlijke ontwikkeling! Op diverse thema’s als communicatie, presentatie, solliciteren, onderhandelen etc. kun je leuke en leerzame workshops volgen. Op het podium staan dit jaar ons boegbeeld cabaretière Nathalie Baartman, Droombaas Koen Lohmann en de meiden van het Forum Theater! Kom naar ons event, doe mee, wissel je ervaringen uit met andere vrouwen en vergroot je netwerk!