Brigit Sijmons SIVE Award nomineren doe je zo!

2020-01-17 Brigit Sijmons SIVE Award nomineren doe je zo!

We zijn op zoek naar de meest inspirerende vrouw van 2020 om aan haar de Brigit Sijmons SIVE Award 2020 uit te kunnen reiken! Nomineren is vanaf vandaag tot en met 1 februari 2020 mogelijk.

Brigit Sijmons was voorzitter bij SIVE en overleed op 10 november 2017. Haar kracht: Het verbinden van mensen. Vol enthousiasme en positiviteit heeft ze vele vrouwen kunnen inspireren en haar kracht is vandaag de dag nog steeds voelbaar. Het initiatief voor deze prijs komt bij het bestuur, de vrijwilligers en de huidige coördinator, vandaan om zowel Brigit als de inspirerende vrouwen uit Twente te kunnen eren. Op 8 maart wordt, tijdens het ‘Internationale Vrouwendag Evenement’ ,de award uitgereikt aan de winnares.

Iedereen mag vrouwen nomineren. Om de Brigit Sijmons SIVE 2020 Award te kunnen winnen dient zij te voldoen aan de onderstaande criteria:
- is een inspiratiebron in Twente,
- zet zich in voor de samenleving door anderen te helpen,
- dopt haar eigen boontjes,
- is een voorbeeld voor andere vrouwen,
- vindt het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt en draagt dit ideaal ook uit.

Dus, ken jij DE vrouw waar SIVE naar op zoek is? Meld haar dan zo snel mogelijk aan.
Dit kun je doen door een korte motivatie te schrijven waaruit blijkt dat zij voldoet aan de gestelde criteria en een rechtenvrije foto te mailen naar coordinator@sive.nl .
Aanmelden kan tot en met 1 februari 2020. Daarna worden de nominaties bekend gemaakt.