Groeigesprekken en verder groeien

Groeigesprekken en verder groeien

Groei en verder groeien is een project in samenwerking met M-Pact.

 

Groeigesprekken

”Als je nooit iets doet wat je nog niet eerder gedaan hebt, zul je ook niet groeien!”

Mannen en vrouwen die zichzelf af en toe een cadeautje gunnen doen een keer mee aan een ‘Groeigesprek’. De methodiek laat jou zien wat jou beweegt in het leven, waar je trots op bent en waar je naartoe wilt. Want wat vind jij nou ècht leuk? Wellicht doe je (al) van alles maar wil je wel eens wat anders? Wil je aan iets helemaal nieuws beginnen? Of misschien wil je verandering doorvoeren? Of zoek je een oplossing voor een uitdaging waar je voor staat? Ook dan kunnen Groeigesprekken je op weg helpen… Meedoen levert namelijk altijd iets op!

”We groeien niet als dingen gemakkelijk zijn. We groeien als we uitdagingen aangaan!”

De ‘Groei! gespreksmethode’ wordt jou aangeboden door een groeicoach van M-Pact. Groeicoaches nemen zelf ook deel aan het gesprek en zullen altijd voor een open, prettige en veilige sfeer proberen te zorgen aan tafel. Doe een keer mee en ervaar hoe fijn het kan zijn om hardop je gedachten uit te spreken en aan tafel te zitten met mensen die de tijd nemen om naar je te luisteren.

Verder groeien

Gun jezelf een moment om met nieuwe energie aan nieuwe dingen te beginnen! Laat je informeren over projecten, cursussen en workshops die jij kan volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Maar ook over werk- en scholingsmogelijkheden vanuit de gemeente Enschede. Wij kunnen je tevens matchen aan een werkervaringsplek, een bedrijfsbezoek of vrijwilligerswerk als opstap naar een betaalde baan. En last but not least voorziet Ingrid Schoterman je als altijd van inspiratie èn een positief duwtje in de juiste richting.

Regelmatig nodigen wij gastsprekers en gasten uit die iets komen vertellen over een interessant onderwerp. Houdt voor namen en onderwerpen www.vuenschede.nl in de gaten!

Deelname aan ‘Verder Groeien’ is gratis en de koffie en thee met iets lekkers staat klaar. Heb je een buurvrouw, zus of vriendin die (ook) zonder werk zit en graag weer actief aan de slag wil gaan? Kom samen! Een bezoek aan ‘Verder Groeien’ levert je altijd iets op!

Kijk op onze agenda! vanaf februari starten we weer iedere maand met Verder groeien