Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspirerende Ontmoeting Quinta Clason

november 1 @ 13:30 - 14:30

Woensdag 1 november organiseert SIVE weer een Inspirerende Ontmoeting. Deze keer komt cultuurcoach voor Almelo en Enschede Quinta Clason haar verhaal vertellen. Zij vertelt over haar drijfveren en hoe zij is gekomen tot waar ze nu staat. Mooie verhalen die vaak andere vrouwen inspireren om ook stappen te nemen. Bijvoorbeeld om je droom waar te maken.

Quinta Clason heeft in 2022 de Brigit Sijmons Award gewonnen bij SIVE. Zij was daarmee de meest inspirerende vrouw van Twente van dat jaar. Er waren alleen maar mooie  woorden van de jury voor Quinta: “Haar zorgvuldigheid, enthousiasme en inzet hebben ons verrast en geïnspireerd. Ze werkt parttime, maar ze is fulltime bevlogen in haar vak. Niets is teveel, ze haalt er alles uit om iets tot een succes te maken. Ook is ze sociaal en creatief van geest en heeft ze een groot netwerk. Kortom, Quinta is een aanwinst voor de stad.” Als cultuurmakelaar geeft ze op cultureel vlak info, tips en morele steun. Ze organiseert workshops, lezingen en brengt helderheid bij vragen over organiseren en regelen van evenementen Koppelingen maken en verbindingen leggen, zijn de belangrijkste taken van de cultuurmakelaar. En dat ligt haar goed.

De Inspirerende Ontmoeting is in de Pijpenla in de Centrale Bibliotheek van 13.30 – 14.30 uur De bijeenkomst  is gratis. Het duurt een uur.
Opgeven kan via: coordinator@sive.nl

Meer informatie over de Inspirerende Ontmoeting via onze socials

Gegevens

Datum:
november 1
Tijd:
13:30 - 14:30

Locatie

Bibliotheek Enschede