Praatgroep

Taalontmoeting

Nederlands leren doe je op taalles. Nederlands praten doe je vooral door het met elkaar te doen

De Praatgroep is een plek waar vrouwen elkaar ontmoeten om te oefenen met de Nederlandse taal. Door te oefenen met de Nederlandse taal word je zelfverzekerder en lukt het het je makkelijker te vertellen wat je wilt vertellen.

De vrouwen die meedoen aan de Praatgroep komen twee keer per week samen. Er zijn tussen de zeven en tien vrouwen van verschillende nationaliteiten. Ze drinken samen koffie en thee. Ze praten over onderwerpen die ze belangrijk vinden. Soms wordt er een stukje uit een boek of krant gelezen. Dan zoeken ze samen naar de betekenis van woorden die niet iedereen kent. Een andere keer oefenen ze woorden door middel van spel.

De Praatgroep is een oefengroep en zeker geen taalles. De groep is voor vrouwen die al eerder Nederlandse taallessen hebben gevolgd. De meeste vrouwen kunnen al redelijk Nederlands spreken, maar oefenen en gebruiken de Nederlandse taal te weinig in hun dagelijkse leven.

Wanneer?
Iedere maandag- en donderdagochtend van 10.00 - 11.30 uur (met uitzondering van de schoolvakanties).

Kosten
€ 1,00 per keer, inclusief lesmateriaal en koffie of thee.

Deelnemen

Wil je deelnemen aan een Taalontmoetingl? Super leuk! Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact op met je!

Geen velden gevonden.